G-team van Albatros start jeugdafdeling!

12 maart 2012
G-team van Albatros start jeugdafdeling!

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros heeft sinds september 1997 een G-team dat dit jaar dus al haar 15-jarig bestaan zal gaan vieren. Dit team is er speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 17 jaar, mensen die gewoon lekker willen korfballen. Het team heeft nu al 21 leden die bovendien iedere woensdag enthousiast komen trainen. 

Eén keer per maand doen 12 spelers van deze groep mee aan de G-competitie. Ze spelen dan wedstrijden tegen andere G-teams in de regio.
De laatste tijd blijkt er door jongere sporters ook veel belangstelling voor de sociale korfbalsport te bestaan en daarom wil Albatros proberen een jeugdafdeling op te starten.

Ben je tussen de 8 en 16 jaar en zit je op een school voor speciaal onderwijs, dan is het voor jou binnenkort ook mogelijk om te korfballen bij Albatros! 
Op 4 april 2012 beginnen de trainingen: elke woensdag van 18:15 tot 19:15 uur. Je bent van harte welkom om te komen kijken en/of mee te komen doen. Als er voldoende animo is, starten we in het nieuwe seizoen (september 2012) met dit G-jeugdteam.
Op zaterdag 17 maart worden in de Develsteinhal wedstrijden in de G-zaalcompetitie gespeeld, dus dat is een uitstekende gelegenheid om sfeer te komen proeven. Je bent van harte welkom tussen 13:00 en 16:00 uur.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.