Twee Zwijndrechtenaren op Kunstkalender 2013

31 augustus 2012

ZWIJNDRECHT - Via de website kunstkalender2013.nl zijn er twee kunstkalenders voor 2013 te verkrijgen (assorti 1 en assorti 2). In beide kalenders zijn er kunst van inwoners van Zwijndrecht opgenomen. In assorti 1 staat Jimmy de Graaf en in assorti 2 staat Toinet. In assorti 1 staat overigens ook Jeannette Quakkelaar, voormalige inwoonster van Zwijndrecht en momenteel inwoonster van Rotterdam.

Jimmy de Graaf is geboren in 1990 en tekent al van kleins af aan.
Heeft van illegaal graffiti spuiten een hobby gemaakt, die hij nu bij mensen thuis en bedrijven mag uitoefenen.


Toinet heet eigenlijk voluit Antoinette, maar haar ouders korten het af naar Toinet. Vrienden, collega's en kennissen noemen haar Antoinette. Toen ze haar 1e schilderij voltooid had in juli 2010, ondertekende ze het automatisch met "Toinet". De stap naar haar kunst te delen onder de naam ARToinet was een kleine: ART + Toinet = ARToinet.

Voor meer info, zie www.kunstkalender2013.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.