Jeanette Quakkelaar verrast met uitgebreide galerie

29 maart 2007

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 25 maart heeft Jeanette Quakkelaar (zie foto in het midden) van AQunst haar nieuwe galerieruimte officieel geopend. Dit gebeurde met een expositie van allerlei werken van haar cursisten.

De expositie is met veel bezoekers
een uitermate geslaagd evenement geweest. Op de achtergrond was er muzikale begeleiding om nog meer sfeer te geven en verder was er natuurlijk ook een hapje en een drankje te verkrijgen.

De galerie is nu gevestigd in een deel van het pand van Jordens Kunststoffen aan de A. Leeuwenhoekstraat 2 en beslaat zo'n 250 m2 expositieruimte. Wilt u meer weten over AQunst, dan kunt u kijken op de fraaie en zeer uitgebreide website www.aqunst.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.