Rommelmarkt Het Geklank des Konings trekt veel kinderen

03 september 2012
Rommelmarkt Het Geklank des Konings trekt veel kinderen

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 1 september hield harmonievereniging Het Geklank des Konings haar de jaarlijkse braderie en rommelmarkt op locatie Panoord aan het Groot Karreveld.
Ook dit jaar was het een hele gezellige dag met een leuke rommelmarkt, verkoop van tweedehands kleding, diverse standjes, en een gezellig terras. Daar kan een kopje koffie met taart of een broodje genuttigd worden. Door middel van envelop trekken en rad van avontuur waren er prijzen te winnen. Voor de kinderen was er een knutseltafel, waar van alles te doen is. Ook was er een springkussen en konden kinderen zich laten schminken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.