Sfeervolle Kerstmarkt in de Lunenhof

10 december 2012 door Ad van Herk
Sfeervolle Kerstmarkt in de Lunenhof

ZWIJNDRECHT - Ook dit jaar organiseerden de vrijwilligers weer een sfeervolle Kerstmarkt in het gebouw van de Lunenhof. De Lunenhof is een ontmoetingscentrum voor mensen met een beperking, de opbrengst van de verhuur van de tafels en de verkoop van oliebollen en erwtensoep kwam dan ook ten goede van de activiteiten voor mensen met een beperking.

Er stonden tafels met onder meer kettingen, viltwerk, keramiek, kerstkaarten en houten speelgoed. Ook de bekende Zwijndrechtse Handwerkwinkel de Vingerhoed was op de markt aanwezig met van alles op Kerstgebied. Vanaf 13.30 uur waren er een aantal optredens van de Swim Voices
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.