VVGZ wint derde editie Steens en Partners zaalvoetbaltoernooi

23 december 2012 door Ad van Herk
VVGZ wint derde editie Steens en Partners zaalvoetbaltoernooi

ZWIJNDRECHT - Evenals in de eerste jaargang heeft VVGZ ook de derde editie van het Steens en Partners zaalvoetbaltoernooi gewonnen en losten hiermee ZBC'97 als toernooi winnaar af. 

Tijdens het wederom weer druk bezochte zaalevenement ging de finale tussen de twee zaterdag eerste klassers VVGZ en Pelikaan. De beide finalisten van vorig jaar Groote Lindt en ZBC'97 streden nu om het brons dat uiteindelijk met een 3-2 zege veroverd werd door organisator Groote Lindt. In de eindstrijd kwam VVGZ al snel op een 1-0 voorsprong en bouwde deze, nadat Pelikaan een enorme kans op de gelijkmaker miste, in de slotfase uit waarna de Peli's bij 3-0 de eer nog redden. De finale wedstrijden gingen over twee keer vijftien minuten omdat voor de laatste poulewedstrijden de finalisten al bekend waren. Zo opende VVGZ met een 2-0 zege tegen De Lindt en versloeg Pelikaan buurman ZBC'97 met 3-0. In de tweede wedstrijd won Pelikaan met 3-0 van Groote Lindt en eindigde ZBC'97 tegen VVGZ in 1-3. Smaakmakers op het indoortoernooi waren Ed Martins (ZBC'97),Donovan Carolus (Groote Lindt), Aron de Keijzer (VVGZ) en de tot beste speler van het toernooi gekozen Anouar Said (Pelikaan).
Op de foto toernooi poseert toernooi winnaar VVGZ trots met de weer veroverde wisselbeker.

De foto is genomen Wilma van Strien
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.