Zilveren medaille tijdens districtskampioenschappen turnen

28 januari 2013 door Hennie van der Zouw
Zilveren medaille tijdens districtskampioenschappen turnen

ZWIJNDRECHT - Zaterdag vond in de sporthal TOOS Plaza het tweede deel van de districtskampioenschappen van Zuid-Holland individueel toestelturnen voor jongens plaats. 

Koen Kappetijn van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O kwam uit in de pupillenklasse van de derde divisie en eiste met 96,850 het zilver zich op. Damian Scheper werd met 94,00 pnt. knap vijfde.
 
Bij de instappers van de derde divisie waren er in verband met het grote aantal deelnemers vier medailles te verdelen. Wouter Berger kreeg met 92.90 pnt. de medaille voor de vierde plaats omgehangen. Bode Winkler rangschikte zich in deze strijd met 90,55 pnt. op de negende plaats.
Bij de pupillen van de tweede divisie was O & O vertegenwoordigd door Damian Manneken. Met 87,80 pnt. eindigde ook hij op de negende plaats.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.