Ouderen eisen spoedhulp

04 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Ouderen eisen spoedhulp

ZWIJNDRECHT - De Seniorenraad Zwijndrecht is na de laatste berichtgeving rondom de sluiting van de huisartsenpost en de Spoedeisende Hulp erg ongerust geworden. Ze vraagt de gemeente daarom alles in het werk te stellen om deze aangekondigde sluiting terug te draaien.

Ook bij de politiek heeft de bovengenoemde sluiting tot verzet geleid. Afgelopen week nam de gemeenteraad al een motie van GroenLinks aan waarin B en W van Zwijndrecht opdracht kregen om nog eens een goed gesprek te gaan voeren met de directie van het Albert Schweitzerziekenhuis. Weliswaar gaat de gemeente niet over de aangekondigde sluitingen, maar ze heeft wel invloed op ziekenhuizen en huisartsen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.