Overwinning Pelikaan op voetballers uit Almkerk

13 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Overwinning Pelikaan op voetballers uit Almkerk

ZWIJNDRECHT - Met een heel snelle treffer in de eerste 90 seconden van de wedstrijd kwam Pelikaan tegen Almkerk op 1 - 0. Maar de Almkerkers gaven zich niet gewonnen, getuige de tussenstand van 2 - 2.

De voetballers van Pelikaan vochten zich nog naar een 3 - 2 eindstand en eindigden daarmee mooi op een vierde plaats in de competitie, helaas misten ze hiermee wel net een plek in de nacompetitie. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.