Softballers verstevigen tweede plaats op de ranglijst

04 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Softballers verstevigen tweede plaats op de ranglijst

ZWIJNDRECHT - In de softbalcompetitie verstevigde eersteklasser Zwijndrecht afgelopen weekend zijn tweede plaats.

Op sportpark Bakestein werd twee keer aangetreden tegen UVV-2. De eerste wedstrijd was nog een beetje spannend, en werd door de thuisclub met 2 - 0 gewonnen. De tweede wedstrijd werd een 'walk-over' voor de Zwijndrechtse dames. Met 12 - 1 werd in deze wedstrijd UVV-2 opzij gezet.

Door deze twee overwinningen blijven de softbalsters van Zwijndrecht stevig op de tweede plaats. Koploper Euro Stars heeft nog wel een heel ruime voorsprong van 8 punten, maar heeft ook twee wedstrijden meer gespeeld........ Het lijkt er dus op dat in deze competitie alles nog mogelijk is.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.