Notariaat Goedegebuure treedt toe tot de Business Club van Gymnastiekvereniging O&O

08 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Notariaat Goedegebuure treedt toe tot de Business Club van Gymnastiekvereniging O&O

ZWIJNDRECHT - Donderdag 4 juli 2013 werd door de heer Onno Kastelein namens het Notariskantoor Goedegebuure en de heer Marcel Geurts namens de Business Club O & O onder toeziend oog van notaris Anca Goedegebuure en Pauline den Hartog, voorzitter van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, het Businessclub contract getekend. Met deze ondertekening treedt het Notariaat toe tot de Business Club van de vereniging.

Goedegebuure Notariaat & Estate Planning, gevestigd aan de Rotterdamse weg, is een goede bekende in de Zwijndrechtse gemeenschap waar iedereen terecht kan voor zijn/haar vragen op notarieel gebied – zowel particulier als zakelijk.

O & O heeft bij het opstellen van alle contracten die nodig waren voor het realiseren van de uitbreiding van de turnaccommodatie aan de Uilenvliet dankbaar gebruik gemaakt van de deskundigheid en de adviezen waarmee het Notariskantoor haar heeft ondersteunt. 
 
Onno Kastelein is bekend met de turnsport. Hij is jaren trainer geweest bij de Ambachtse turnvereniging waarvan zijn vader voorzitter was. Ook Anca Goedegebuure heeft affiniteit met de turnsport en is zelf enkele jaren lid geweest bij de vereniging. Het ontbreekt bij Goedegebuure Notariaat & Estate Planning in ieder geval niet aan een hart voor de turnsport. 
 
Beide partijen zijn overtuigd dat met deze verbintenis er een win-win situatie is ontstaan. Het notariskantoor genereert hiermede bekendheid onder het duizendtal O & O-verenigingsleden - waaronder zowel breedte-, wedstrijd-, als topsporters. Voor O & O een welkome financiële ondersteuning.

Pauline den Hartog is zeer verheugd met de komst van de nieuwe sponsor. ’De aanbouw van de turnaccommodatie wordt nu werkelijkheid en dat zou niet kunnen zonder alle geweldige sponsoren.’ 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.