Wie (her)kent overvallers benzinestation

13 juli 2013 door Ad van Herk
Wie (her)kent overvallers benzinestation

ZWIJNDRECHT - Op maandag 8 juli 2013 werd rond 21.00 uur een overval gepleegd op benzinestation de Haan aan de Ringdijk in Zwijndrecht.

Twee jeugdige mannen met bivakmutsen bedreigden de aanwezige medewerkster en drie klanten met een vuurwapen. Met een geldbedrag vluchtten ze te voet in de richting van de Brugweg. Verdachte 2 is op zijn vlucht aangereden. Mogelijk dat hij daarbij gewond is geraakt.
 
Vragen:
Wie (her)kent de verdachten?
Wie weet meer over dit misdrijf?
 
Voor meer vragen en informatie klik hier
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.