Gewapende overval tankstation aan de Ringdijk

09 juli 2013
Gewapende overval tankstation aan de Ringdijk

ZWIJNDRECHT - Bij een overval op een benzinestation op de Ringdijk wisten twee onbekenden een geldbedrag buit te maken. De overval vond plaats op maandagavond even voor 21:00 uur.

Twee onbekende personen met bivakmutsen bedreigden de aanwezige medewerkster en drie klanten met een vuurwapen. Ze vluchtten weg met een geldbedrag. De politie ging direct naar hen opzoek en zetten daarbij ondermeer een helikopter in. De daders zijn niet meer aangetroffen. Bij de overval raakte niemand gewond.

De politie onderzoekt de zaak. Heeft u informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.