Beide Verhage vestigingen wederom in landelijke Cafetaria Top 100

30 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Beide Verhage vestigingen wederom in landelijke Cafetaria Top 100

ZWIJNDRECHT - Beide Verhage vestigingen zijn dit jaar wederom opgenomen in de landelijke Cafetaria Top 100.

Met trots meldt Verhage dat hun bedrijven, Verhage Kort Ambacht en Verhage Walburg wederom zijn opgenomen in de landelijke Cafetaria Top 100. Dit is een onafhankelijke ranglijst van top cafetaria’s, samengesteld door het vakblad Snackkoerier (een uitgave van Reed Business).

De uitslag werd maandagavond 28 oktober bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Snackkoerier Cafetaria Top 100 Event. Met behulp van zo’n dertig anonieme juryleden, die hun sporen in de branche hebben verdiend, heeft Snackkoerier honderden cafetaria’s bezocht en beoordeeld. Er is gekeken door het oog van een kritische consument, en gelet op alle aspecten, die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk maken.

Beoordeeld is op smaak/bereiding van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de betreffende zaak. Het feit dat Verhage voor de 7e en 8e keer in deze Cafetaria Top 100 is opgenomen, verdient dan ook zeker een applausje.

De Verhage cafetaria's eindigden op nummer 41 en 51 van de landelijke Cafetaria-Top 100, en dat in een land met meer dan 5000 cafetaria’s. 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.