Verhage Zwijndrecht tweemaal in cafetaria top 100

07 oktober 2011
Verhage Zwijndrecht tweemaal in cafetaria top 100

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse cafetaria's van Verhage fast food hebben deze week te horen gekregen dat beide vestigingen in de Cafetaria Top 100 staan. De eigenaren Bert (vader) en Richard (zoon) Groeneweg zijn hier bijzonder blij mee en natuurlijk erg trots op hun personeel.

Op welke plaats de vestigingen aan de Kort Ambachtlaan en in het winkelcentrum Walburg precies staan, is nog onbekend. Dat wordt op 24 oktober bekendgemaakt. Volg de uitslag via twitter @verhagekal.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.