SV Conventus huldigt jubilarissen: Gebr. Engeltjes samen 80 jaar lid

13 januari 2014 door Hennie van der Zouw
SV Conventus huldigt jubilarissen: Gebr. Engeltjes samen 80 jaar lid

ZWIJNDRECHT - Zwijndrecht (12 januari 2014) – Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van sv Conventus zijn volgens traditie de jubilarissen van de club weer gehuldigd. Naast de leden die 12,5 en 25 jaar lid van de club zijn, was er één zeer bijzonder jubileum: Broers Peter en Jelle Engeltjes vierden dat ze samen al 80 jaar lid van de club waren! Beiden jubilarissen meldden zich in 1973 aan bij Korfbal Vereniging Zwijndrecht, wat later in sv Conventus verder zou gaan, waarmee beide broers nu 40 jaar lid zijn!

Naast de twee extra bijzonder jubilarissen, werden ook de volgende leden eveneens gehuldigd vanwege een 25 of 12,5 jarig jubileum: Jurgen Hol, Ramon Heeres, Robin Kortman, Jeroen Buckers, Bob Speets, Michael Gerritsen, Anja de Boer, John Lowijs, Arjen van Beest, Selma van Putten, Sander Timmermans en Corrie van der Hoorn-Schalker.

Aansluitend werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet die in 2013 hun gestopt zijn met (een deel van) hun werkzaamheden voor de club: Ryke den Dikken, Patrick de Ruiter, Marianne Verhoek, Petra Smit, Charlotte Arends, Ralph Speets, Swen Stok, Ilonka Luksen en Jolanda de Heer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.