Korfballers sv Conventus kunnen geen vuist maken tegen de koploper

20 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Korfballers sv Conventus kunnen geen vuist maken tegen de koploper

ZWIJNDRECHT - De korfballers van sv Conventus zijn er zondag niet in geslaagd om het de koploper in het kampioenschap moeilijk te maken. Ondanks een goede start van de wedstrijd, moest het Zwijndrechtse team al snel de meerdere erkennen in de tegenstander.

Met Trekvogels als tegenstander, als enige team in de competitie nog ongeslagen, wist Conventus dat het een zeer zware wedstrijd zou worden. Het team begon de wedstrijd echter vol inzet en pakte zelfs brutaal een 2 – 0 voorsprong. Vervolgens kwam de doelpuntenmachine van de tegenstander op gang, welke na een 3 – 3 stand een steeds groter gat op wist te bouwen.

Na een 5 – 9 ruststand opende Conventus ook in de tweede helft de scores, waarmee de hoop kortstondig bij de Zwijndrechtse spelers terugkeerde. Deze hoop bleek echter voor korte duur te zijn toen Trekvogels zijn goede spel hervond. Aan het eind van de wedstrijd stond er dan ook een 13 – 20 verlies op het scorebord. Dit ingecalculeerde verlies betekent direct ook dat Conventus tijdens het vervolg van de competitie geen enkel punt meer mag verspillen om kans te maken op promotiewedstrijden.

Scores Conventus:
Stefan Hoppel 5x, Priscilla Zijlmans 4x, Kevin Bras 2x, Denise Coenraads 1x, Saskia Bos 1x,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.