Desiree Storm wint goud op nederlands kampioenschap

10 februari 2014
Desiree Storm wint goud op nederlands kampioenschap

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap heeft Desiree Storm, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, bij de in Wieringerwerf gehouden achtste finale individueel toestel turnen met een gering verschil op nummer één beslag gelegd op de bronzen medaille.

Desiree bond de strijd aan in de jeugd-1-categorie van de 1ste divisie.  Haar totaal score van 51,192 punten bouwde zij op met 12,425 voor sprong, 12,500 voor brug, 13,500 voor balk en 12,767 voor vloer.
Bij de jeugd-2-categorie van de 1ste divisie kwam Faye Boorsma slechts 0,35 punten tekort voor het ereschavot. Zij werd met 45,908 pnt. vierde.  Fay Suijkerbuijk werd twaalfde,  op de hielen gevolgd door Bridget Hogeweg die dertiende werd.
Allen drongen door tot de kwart finale.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.