Nationale scoutingdag bij Panoord

21 maart 2007

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 24 maart zetten honderden Scoutinggroepen hun deuren wijd open, want het is dan Nationale Scoutingdag, de landelijke, open dag van Scouting Nederland. In het hele land gonst het van bedrijvigheid in en rond Scoutingclubhuizen. Het thema van de dag is 'Ik , jij, wij, samen Scouting'.
 

De Nationale Scoutingdag is dé dag voor kinderen, jongeren en ouders, om kennis te maken met het uitgebreide, avontuurlijke Scoutingprogramma, dat voor elke leeftijd nieuwe uitdagingen biedt. Ook Scouting Panoord laat van zich horen. Zij houden een open huis. Alle jongens en meisjes van 4 t/m 15 jaar zijn van harte welkom om mee te doen met de georganiseerde activiteiten.

In Nederland zijn ruim 90.000 jongens en meisjes lid van Scouting. Samen met zo'n 30.000 kaderleden vormen zij de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland. Er zijn in Nederland 1.300 lokale Scoutinggroepen. Wereldwijd zijn er 32 miljoen Scouts in meer dan 160 landen.

Scouting biedt haar leden een afwisselende en plezierige vrijetijdsbesteding. De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijdsgroep: van spelletjes en knutselen tot kamperen en koken op houtvuur. De jongere groepen (tot 11 jaar) komen ’s ochtends en aan het begin van de middag bij elkaar; de oudere scouts starten om 14:30. De exacte tijden vindt u op de web-site www.panoord.nl.

Clubhuis Panoord is gelegen op Bakestein, Groot Karreveld 10.
Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met fam. Stam, tel. 078- 619 22 02.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.