Politie houdt winkeldievegge aan in Winkelcentrum Walburg

29 juli 2013
Politie houdt winkeldievegge aan in Winkelcentrum Walburg

ZWIJNDRECHT - Medewerkers van de bedrijfsbeveiliging van een drogist in Winkelcentrum Walburg, hebben zaterdagochtend een winkeldievegge aangehouden.

De verdachte, een 18-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfpaats bleek voor ruim achthonderd euro te hebben gestolen (67 artikelen). Zij droeg een geprepareerde tas bij zich waar de artikelen in zaten. Van de diefstal zijn camerabeelden gemaakt die door de politie zijn veiliggesteld.

De jongedame was tijdens de diefstal samen met een andere jonge vrouw, maar die wist helaas weg te komen. Naar haar is een nader onderzoek ingesteld.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.