O & O-Meisjes/dames selectie succesvol in Deventer

01 juli 2014 door Hennie van der Zouw
O & O-Meisjes/dames selectie succesvol in Deventer

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend heeft de meisjes/damesselectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O met succes deelgenomen aan de in Deventer gehouden “Fame SVOD Open”, een toernooi waarbij de turnsters zich zowel individueel als in groepsverband konden meten op nationaal en internationaal niveau.

Het seniorenteam bestaande uit Lisanne Thies, Renate van ’t Hof, Gabrielle de Man en Vicky Vercouteren eiste het goud voor zich op. In de toestelfinales lag Lisanne bij sprong  beslag op het zilver en op brug op het brons. Renate liet zich op vloer het zilver omhangen.

Bij de junioren kwam O & O alleen individueel in actie. Faye Boorsma vocht zich in de meerkamp  naar de hoogste trede van het ereschavot. In de toestelfinale had zij vervolgens goud op balk, zilver op zowel sprong als op brug. Bridget Hogeweg kwam in de toestelfinale op brug net iets te kort en eindigde hierbij als vierde.

Naomi bond de strijd aan in de categorie junior-FIG (Fédération Internationale de Gymnastique). Binnen dit internationale geweld nestelde zij zich in de meerkamp knap op een vierde plaats en greep vervolgens het goud  in de toestelfinale balk.

Het jeugdteam samengesteld uit Desiree Storm, Esme van Geldorp en Deandre Camps completeerde het geheel met een derde plaats in de teamwedstrijd. De turnsters moesten alleen in het Amerikaanse en Britse team hun meerdere erkennen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.