Goede start van seizoen 2015 voor solisten van Celebration Zwijndrecht

23 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Goede start van seizoen 2015 voor solisten van Celebration Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Tijdens hun eerste wedstrijd van het seizoen in Oude-Tonge hebben de solisten van Celebration Zwijndrecht laten zien wat zij in huis hebben. Na al het harde trainen van vele nieuwe routines zijn de meiden er in geslaagd er een succesvolle dag van te maken. Op het onderdeel 1 baton behaalden Alissa de Vries (preteen intermediate) en Kelsey Stok (senior beginner) beiden een gouden medaille.

Luna Hermus (junior beginner) werd derde en behaalde hiermee brons. Jill Roeland (juvenile beginner) werd eerste in haar categorie met 2-baton. Voor Jill was dit de allereerste keer dat zij haar nieuwe routine voor de jury mocht laten zien. Ook Erin Euser (preteen beginner) mocht voor het eerst op met haar 2-baton routine en wist een bronzen medaille te behalen.

Eva Helmink (preteen beginner) eindigde op de eerste plaats en dus goud! Kelsey Stok (senior intermediate) werd met haar routine derde in haar divisie en Kelly Bettonville (senior beginner) heeft een tweede plaats weten te bemachtigen. Dianne Kerkhof werd in de preteen intermediate met haar Super-X-Strut onderdeel eerste en wist met haar Dance twirl (preteen beginner) een derde plek te winnen met promotie. Zij zal een volgende wedstrijd mogen uitkomen in een hogere klasse!

Voor een aantal meiden was het de eerste keer dat zij hun nieuwe dance twirl routine mochten laten zien. Zo werd Nathalie Kreukniet eerste in haar divisie en Sam Euser ging in haar divisie met een zilveren medaille naar huis. Eva Helmink ging in de preteen intermediate ook met een zilveren medaille naar huis. Kelly Bettonville werd derde in de senior beginner.

Het duo Simone Gerritsen en Jennifer van der Wulp zijn eerste geworden met hun nieuwe routine op het onderdeel duo dance twirl. Alle ensembles van Celebration Zwijndrecht mochten een mooie beker mee naar huis nemen. Onze kanjers van de dag waren Fieke Berger (6 jaar) en Joëlla Wehrmann Krieger (6 jaar) die voor het allereerst mee mochten doen met het onderdeel kids twirl. Fieke werd eerste met een mooie 8 en Joëlla kreeg een mooie zilveren medaille met een welverdiende 7.

Met al deze prijzen zijn de eerste plaatsing punten voor het Nederlands Kampioenschap al binnen! Met deze geweldige start van het seizoen gaan wij met goede moed het harde trainen voortzetten om de andere wedstrijden net zo succesvol te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.