VVGZ ontneemt Sliedrecht Kampioenschap in Eerste Klasse C

11 mei 2015 door Hennie van der Zouw
VVGZ ontneemt Sliedrecht Kampioenschap in Eerste Klasse C

ZWIJNDRECHT / SLIEDRECHT - In de eerste klasse C1 kon Sliedrecht afgelopen zaterdag 9 mei 2015 op eigen veld kampioen worden. Na dertien minuten stond Sliedrecht met 3 - 0 voor, en leek een terechte kampioen te gaan worden.......

Maar VVGZ liet zich niet kisten, en kwam terug tot 3 - 3. Resultaat: geen kampioenschap voor Sliedrecht. Helaas.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.