Haal een superleuk fietsrouteboekje op en spring op de fiets

08 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Haal een superleuk fietsrouteboekje op en spring op de fiets

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Schrijver René Kerkhoven schrijft in dit boekje op een levendige manier over een opa die met zijn kleinkinderen een mooie route fietst van Heerjansdam, via het buitengebied naar Zwijndrecht.

In het boekje vindt u mooie foto's van de omgeving en een plattegrond met de fietsroute. Het boekje kunt u gratis ophalen bij de gemeente Zwijndrecht, zolang de voorraad strekt. Daarnaast kunt u het boekje downloaden via www.zwijndrecht.nl  Klik vervolgens op de banner 'Zwijndrecht Groener' op de homepage.

Het boekje is gemaakt omdat Zwijndrecht dit jaar genomineerd is voor de titel “groenste stad van Nederland 2015”, een wedstrijd die wordt georganiseerd door de Stichting Entente Florale.

Een professionele jury heeft de route op donderdag 11 juni gefietst en Zwijndrecht beoordeeld. In september maken zij de uitslag van de wedstrijd bekend. Meedoen aan de wedstrijd is voor Zwijndrecht een mooie kans om ons groenbeleid te laten toetsen. De jury levert een rapport met conclusies en aanbevelingen voor het groen in Zwijndrecht op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.