Jury Entente Florale maakt fietstocht door Zwijndrecht

12 juni 2015
Jury Entente Florale maakt fietstocht door Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Donderdag 11 juni 2015 fietste de jury van Entente Florale door Zwijndrecht. Ze fietsten een route langs allerlei mooie en bijzondere groene locaties in Zwijndrecht. De jury bezocht de gemeente omdat Zwijndrecht genomineerd is voor de titel “groenste stad van Nederland 2015”, een wedstrijd die wordt georganiseerd door de Stichting Entente Florale.

Zwijndrecht ligt middenin de Randstand, tussen Rotterdam en Dordrecht. Een infrastructureel knooppunt met de A16, het water en het spoor bij elkaar. Desondanks heeft Zwijndrecht een groen karakter en is de gemeente in staat dit goed te onderhouden en te ontwikkelen. Meedoen aan de wedstrijd “Groenste stad van Nederland” is voor Zwijndrecht een mooie kans om ons groenbeleid te laten toetsen door een professionele jury.

Aanbevelingen en ideeën
Wat levert het op? Een rapport met conclusies en aanbevelingen voor het groen in Zwijndrecht. Ideeën voor het beleid en beheer en wellicht nieuwe inzichten om Zwijndrecht groen te houden.

Zelf een mooie route fietsen door Zwijndrecht?
Hieronder vindt u een impressie van de fietstocht door Zwijndrecht. Wilt u zelf ook een mooie fietstocht maken? Door Zwijndrecht, Heerjansdam en het buitengebied? We hebben een bijzondere fietsroute samengesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.