Sv Conventus presenteert met WellnessSun de nieuwe hoofdsponsor van het eerste korfbalteam

16 november 2015 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus presenteert met WellnessSun de nieuwe hoofdsponsor van het eerste korfbalteam

ZWIJNDRECHT - Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe zaalseizoen heeft het eerste korfbalteam van sv Conventus een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd: WellnessSun. De Zwijndrechtse zonnestudio, schoonheidssalon en massagestudio staat de komende drie jaar groot op de shirts van de op Sportcomplex Develstein gevestigde vereniging.

Afgelopen zondag werden de nieuwe shirts voor het thuispubliek gepresenteerd voorafgaand aan de wedstrijd tegen de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen PSV. Conventus voorzitster Renate du Buisson bedankte voor de wedstrijd WellnessSun directeur Maikel Bungert, welke voor Conventus had gekozen om zijn bedrijf naamsbekendheid in en om Zwijndrecht te geven.

“WellnessSun is hier in Zwijndrecht een lokaal bedrijf en met de sponsoring van het eerste korfbalteam van sv Conventus bereiken we direct veel mensen,” verklaarde Bungert. “Als iemand van buiten Zwijndrecht was ik nog niet bekend met de club, maar toen ik voor sponsoring werd benaderd dacht ik direct ‘Waarom niet?’ Dus ik ben bij deze zomer bij de club komen kijken en merkte direct op hoe gemoedelijk het er aan toe ging: ook al kende ik toen nog niemand, werd je direct aangesproken alsof je er al bij hoort. We kijken uit naar de komende drie jaar en misschien wel voor een langere periode.”

WellnessSun is een zonnestudio, schoonheidssalon en massagestudio welke inmiddels twee jaar aan de Frits Vogelstraat in Zwijndrecht gevestigd is. Waar traditionele salons vaak een hoge prijs rekenen voor de geleverde diensten, onderscheidt WellnessSun zich door aanzienlijk lagere tarieven. Het doel van WellnessSun is dan ook dat mensen met een krapper budget er ook goed uit mogen zien. Tevens beschikt WellnessSun over een eigen sporttherapeut, waarmee sporters van sv Conventus blessures kunnen voorkomen.

Foto: Het eerste team van Conventus toont de nieuwe door WellnessSun gesponsorde shirts, met (rechts) sponsor Maikel Bungert. Foto © Kees Streefkerk / sv Conventus.)

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.