Verswinkel Van Gelder in winkelcentrum Noord viert zijn 25 jarig jubileum

09 december 2015 door Hennie van der Zouw
Verswinkel Van Gelder in winkelcentrum Noord viert zijn 25 jarig jubileum

ZWIJNDRECHT - Maandag 7 december 2015 vierde Verswinkel Van Gelder in winkelcentrum Noord zijn 25 jarig jubileum.

Wethouder Robert Kreukniet feliciteerde de heer van Gelder met deze mooie mijlpaal en sprak zijn waardering uit voor het feit dat de Verswinkel nog steeds prominent op het winkelcentrum aanwezig is. De heer van Gelder heeft veel ondernemers zien komen en gaan en gaf aan nog wel enkele jaren door te zullen gaan.

Ondanks de steeds groter wordende concurrentie van met name de supermarkten heeft hij nog steeds een vrij vaste kantenkring.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.