Bert Slaa start eigen website over 'groen' in Zwijndrecht

23 december 2015 door Hennie van der Zouw
Bert Slaa start eigen website over 'groen' in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Bert Slaa, inwoner van Zwijndrecht, laat tussen alle voor- en tegen berichten over windenergie, op zijn eigen website met de naam 'Bewustgroenzwijndrecht' nu eens een heel persoonlijke mening over dit en verwante onderwerpen horen.

Hij schrijft op zijn website onder andere: "De reden dat ik deze site heb opgezet is om ook de voorstanders van windmolens in Zwijndrecht een stem te geven en om mensen te laten inzien dat we met elkaar OM moeten als het gaat om alternatieve energie en een groenere omgeving. Er zijn genoeg redenen om mee te denken en mee te doen om het milieu voor nu en voor later te verbeteren."

Op zijn site drukt hij ook zijn brief aan de Provinciale Staten van Zuid-Holand af, welke hij geschreven heeft naar aanleiding van de uitslag van de onlangs in Parijs gehouden Klimaattop.

Ook kunt u op zijn website onderwerpen over zonnepanelen, regenwater, opslag van energie en de bedreigde natuur lezen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.