Yes opent christelijke opvang op Van Karnebeekpad

19 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Yes opent christelijke opvang op Van Karnebeekpad

ZWIJNDRECHT -  In maart opent Yes Kinderopvang een christelijke peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang op het Van Karnbeekpad 6 in Zwijndrecht. Hiervoor werkt Yes nauw samen met GBS De Wegwijzer. Basisschool De Wegwijzer huisvest vanaf maart een aantal groepen op het Van Karnebeekpad. Dit pand, waar eerder een deel van OBS De Tandem was gehuisvest, is volledig verbouwd. In het nieuwe pand sluiten de christelijke identiteit van de opvang en het onderwijs goed op elkaar aan. 

Peuterspeelgroep vanaf 8 maart; kom alvast kijken op 3 maart
Kinderen van 2 tot 4 jaar krijgen op de peuterspeelgroep een goede voorbereiding op de basisschool, waardoor de stap naar de ‘grote school’ op vierjarige leeftijd minder groot is. Ze komen daarvoor twee dagdelen per week naar de peuterspeelgroep. De groep op het Van Karnbeekpad is vanaf 8 maart geopend op dinsdag- en donderdagochtend, van 08:30 tot 11:30 uur. Ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag, kunnen hiervan gebruik maken op de peuterspeelgroep. Voor ouders die hier geen recht op hebben, heeft Yes Kinderopvang een aantal subsidieplekken, ook op het Van Karnebeekpad. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe christelijke peuterspeelgroep? Op donderdag 3 maart tussen 08:30 en 09:30 uur kunt u alvast geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen. 

Buitenschoolse opvang vanaf 1 maart
Voor alle kinderen van De Wegwijzer organiseert Yes! Kinderopvang vanaf 1 maart op het Van Karnebeekpad  buitenschoolse opvang (bso) die goed aansluit op de christelijke identiteit van de school. De kinderen vermaken zich op de bso met elkaar en met uiteenlopende eigentijdse activiteiten. Bso is zo’n groot feest voor de kinderen en zo goed voor hun ontwikkeling, dat het niet alleen handig is voor werkende ouders, maar dat kinderen er ook graag naartoe gaan als hun ouders wel thuis zijn! De verschillende pakketten van Yes maken het mogelijk om de opvang goed aan te laten sluiten bij de verschillende individuele wensen van ouders. Met of zonder opvang in de vakanties, met of zonder opvang tijdens studiedagen en bijzonder veel keuze in het aantal vakantieweken en studiedagen indien u hiervoor kiest. Kiest u voor het pakket Altijd welkom? Dan hoeft u nergens meer aan te denken en kan uw kindje altijd komen, terwijl u maar voor drie dagen per week betaalt. De uurtarieven zijn laag bij Yes en de openingstijden ruim; de bso begint om 07:00 uur en is open tot 18:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.