Gezellig samen NLdoet-en

25 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Gezellig samen NLdoet-en

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer NLdoet. De grootste en feestelijkste vrijwilligersactie in Nederland. Samen met duizenden organisaties zet het Oranje Fonds vrijwilligers in de spotlights. Zij stimuleren iedereen om een dag(deel) gezellig mee te werken aan een van de vele klussen die op www.nldoet.nl staan.

Klussen in Zwijndrecht
Voor de volgende projecten zijn nog ‘extra handjes’ nodig. Bij Hockey Club Derby worden het clubhuis en de velden grondig aangepakt. Gymnastiekvereniging O&O gaat de zonnepanelen, dakranden en de grote berging schoonmaken. Scouting Panoord maakt een Bandenpyramide en Vogelhuizen. Bij woonzorgcentrum Nebo zit men te springen om hulp bij het zomerklaar maken van het terras en schoonmaakklussen, waar zij tijdens het reguliere werk bijna niet aan toekomen. En bij Activiteiten Centrum De Nesse kunnen mensen met groene vingers zich helemaal uitleven.

Ook leuk
Een bijkomend voordeel van het meedoen aan NLdoet is dat men de kans heeft om eens achter de voordeur te kijken bij bepaalde organisaties en de sfeer te proeven. Het is ook een prima gelegenheid om met vrienden of collega’s iets te ondernemen en tegelijk nuttig bezig te zijn. Voor meer informatie kan men terecht op de website www.nldoet.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.