SWOZ website geheel vernieuwd

26 februari 2016 door Hennie van der Zouw
SWOZ website geheel vernieuwd

ZWIJNDRECHT - De geheel vernieuwde website van de SWOZ is ‘in de lucht’. Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht, in Zwijndrecht bekend als de SWOZ, is een organisatie die kwetsbare inwoners van Zwijndrecht optimaal in hun thuissituatie ondersteunt. Door de diensten aan huis en de contacten in de ontmoetingslocaties, kennen de vrijwilligers de mensen uit de doelgroep, waardoor eventuele problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en actie kan worden ondernomen wanneer dat nodig wordt geacht.

Informatie over de dienstverlening en activiteiten kunt u nu nog overzichtelijker terugvinden op hun geheel vernieuwde website. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.swoz.com. U kan hen natuurlijk ook gewoon bellen of bezoeken. SWOZ, Norderstedtplein 14, Zwijndrecht, 078-6206060 of info@swoz.com.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.