Een zonnig weekend voor Pelikaan VR

29 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Een zonnig weekend voor Pelikaan VR

ZWIJNDRECHT -  Pelikaan VR1 kan terugkijken op een mooi voetbalweekend. Mooi weer om te voetballen, een mooie eindstand van de wedstrijd (9-1) en aan het einde van de speeldag opgeklommen naar een mooie tweede plaats op de ranglijst.

Na eerst een minuut stilte in acht te hebben genomen in verband met het overlijden van Johan Cruijff kwam de wedstrijd Pelikaan VR1 – Drechtstreek VR1 langzaam op gang. Waar in de voorgaande wedstrijden steeds in de eerste minuten werd gescoord, duurde het nu tot de achtste minuut dat Charissa door een mooi uitgespeelde kans de score kon openen voor de thuisploeg. Goed combinerend en met flair voetballend werden de aanvallers in staat gesteld om deze voorsprong snel uit te bouwen naar 4-0. Een misverstand in de verdediging gaf de bezoekende vereniging weer enige hoop door een tegendoelpunt te scoren, maar Pelikaan liet zich niet niet van de wijs brengen en ging rusten met een 6-1 stand.

Na de rust gaf de wedstrijd een wat meer evenwichtiger beeld met welliswaar een veldoverwicht voor Pelikaan, maar door wat blessures en toegepaste wissels kwamen ze wat minder in hun spel. Dat gaf Drechtstreek gelegenheid om wat meer in de aanval te gaan, maar Quinty stond prima te keepen en wist het doel schoon te houden. Het laatste kwartier kwam de doelpuntenmachine weer op gang en werd de eindstand bepaald op 9-1. Met nog vier wedstrijden te gaan blijft het spannend aan de kop van de ranglijst. Op doelsaldo staat Pelikaan tweede, maar met een zwaar programma voor de boeg is er geen voorspelling te geven hoe dit gaat eindigen aan het einde competitie.

Doelpuntenmakers voor Pelikaan waren deze week: Charissa(5), Idil, Dorinda, Olivia en Natasja. 

Foto: - copyright Ed Voetee

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.