Daniel Munoz komt de gelederen van Pelikaan versterken

04 april 2016 door Hennie van der Zouw
Daniel Munoz komt de gelederen van Pelikaan versterken

ZWIJNDRECHT - Nieuws rondom de selectie van Pelikaan: Na de komst van keeper Delano Kortstam is de volgende aanwinst een feit. Daniël Munoz, 30 jarige aanvaller, inzetbaar op alle posities voorin, van 1e klasser Nieuw Lekkerland zal komend seizoen de Pelikaan gelederen versterken.

Daniël, eerder actief bij o.a. FC Dordrecht, Xerxes en Capelle, heeft na 5 seizoenen Nieuw Lekkerland aangegeven aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Voor Pelikaan een buitenkansje om zijn ervaring toe te kunnen voegen aan haar jeugdige selectie.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.