O & O Deelname aan Olympisch Test Event

08 april 2016 door Hennie van der Zouw
O & O Deelname aan Olympisch Test Event

ZWIJNDRECHT - De O & O-turners Bart Deurloo, Frank Rijken en Anthony van Asche zijn opgenomen in de afvaardiging naar het Olympisch Test Event dat van 15 t/m 19 april aanstaande in het Braziliaanse Rio de Janeiro plaats vindt.

Naast Bart en Frank is het OTE-team verder samengesteld  met Epke Zonderland, Michel Bletterman (beiden Sportstad- Heerenveen), Casimir Schmidt (PAX-Hoofddorp) en Jeffey Wammes (Flik Flak-Den Bosch). Anthoy is aangewezen als reserveturner.

Het mannenteam reist op 12 april richting Rio de Janeiro en zal op 16 april in de derde subdivisie om 18:30 lokale tijd (23:30 uur Nederlandse tijd) starten op het onderdeel Voltige.

Het wedstrijdformat is 6-5-4, dit betekent dat er 6 turners in het team zitten waarvan er 5 per toestel kunnen worden ingezet en daarvan tellen de 4 beste scores voor de teamscore.

Het team wordt begeleid onder aanvoering van coach Bram van Bokhoven, geassisteerd door coaches Jeroen Jacobs en Daniel Knibbeler. Daarnaast zullen fysiotherapeut Niels Hagen, sportarts Karin Top, persattaché Janny Vermeule en topsportmanager / technisch directeur Hans Gootjes het team bijstaan. Internationaal jurylid Vincent Reimering is door de KNGU afgevaardigd naar dit evenement en reist met het team mee.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.