NK Finale tickets voor O&O turnsters

11 april 2016 door Hennie van der Zouw
NK Finale tickets voor O&O turnsters

ZWIJNDRECHT - Op twee na hebben alle deelnemende turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zich in Dalen weten te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen van de 3de en 2de divisie.

Het felbegeerde startbewijs kwam in handen van Naomi van Vliet, Anouk Tieman, Suzanne van Alebeek, Milou van Schijndel, Anna Rosmulder, Sabrina Weijer, Fay Bax, Renate van ´t Hof en Cynthia Kroon. Joan Kouwenhoven en Elise Vogelaar moesten ondanks een goed geturnde wedstrijd deze halve finale als hun eindstation zien.

Naast het behalen van de finaleplaatsen wisten een viertal O & O-turnsters beslag te leggen het eremetaal. Naomi van Vliet werd met 53,908 punten knap tweede bij de Jeugd-N4. Anouk Tieman liet zich vervolgens met 51,741 punten in de categorie pupil-1-N3 het zilver omhangen. Tot een gelijk resultaat kwam Suzanne van Alebeek in de klasse pupil-2-N3. Zij werd derde met 54,017 punten, op de hielen gevolgd door haar clubgenote Milou van Schijndel die met 54,017 vierde werd. Anna Rosmulder werd in de klasse  met 53,042 punten achtste. Bij de senioren van de 3de divisie veroverde Sabrina Weijer met 45,150 punten het brons. In de 2de divisie kwam Renate van ´t Hof bij de senioren slechts 0,4 punten tekort voor het erepodium. Zij werd met 46,292 punten vierde. Cynthia Kroon eindigde met 45,858 op de negende plaats. Fay Bax realiseerde haar finaleplek met haar zevende plaats in de categorie jeugd van de 3de divisie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.