Groote Lindt start het grote straatvoetbaltoernooi van Zwijndrecht

30 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Groote Lindt start het grote straatvoetbaltoernooi van Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Na het initiatief van v.v. Groote Lindt vorig jaar, wordt ook dit jaar het wijkvoetbaltoernooi georganiseerd. In samenwerking met de Toppie-Sportcoaches en welzijnsorganisatie Divers groeit het wijkvoetbaltoernooi uit tot een jaarlijks evenement. Wie wordt er dit jaar winnaar van Hét zwijndrechtse wijkvoetbaltoernooi?

Gedurende de maand juni worden er in 6 wijken voorronde’s gehouden. Op de in wijken aanwezige voetbalpleintjes zal onder begeleiding van de Toppie-Sportcoaches en trainers van v.v. Groote Lindt worden gestreden om een plaats op de finaledag. Op zaterdagmiddag 2 juli worden de finalewedstrijden gespeeld op de parkeerplaats van v.v. Groote Lindt.

Het toernooi wordt gespeeld volgens het bekende Block-to- block systeem. Met teams van 4 spelers wordt geprobeerd zo snel mogelijk een doelpunt te maken. Als het doelpunt is gevallen dan blijft het “Block” dat heeft gescoord staan en ontvangt een nieuw “Block” als tegenstander.

Het toernooi staat open voor deelnemers uit de wijken en uit de basisschoolgroepen 5 t/m 8.

Aanmelden moet bijvoorkeur vooraf plaatsvinden via de website van v.v. Groote Lindt: www.grootelindt.nl. Bij de aanmelding moet vermeld worden de naam van het team, namen en geboortedatums van de 4 deelnemers, contactgegevens en de datum van het toernooi waar aan wordt deelgenomen. Er kunnen maximaal 6 teams per wijktoernooi deelnemen. Meld je dus snel aan want vol = vol.

Indeling locatie/planning wedstrijden:

Aanvangstijd: 19.00 uur: basisschoolgroepen 5 en 6
Aanvangstijd: 19.45 uur: basisschoolgroepen 7 en 8

Wijk: Kort Ambacht
Locatie: veldje Kloosstraat tegenover Lidl
Datum: maandag 27 juni 2016

Wijk: Nederhoven
Locatie: schoolplein De Twee Wieken, Duivenvoorde
Datum: maandag 27 juni 2016

Wijk: HOA
Locatie: voetbalkooi bij Verkerk aan de Molenvliet
Datum: dinsdag 28 juni 2016

Wijk: Noord/Centrum
Locatie: voetbalkooi Jeroen Boschlaan
Datum: dinsdag 28 juni 2016

Wijk: Heerjansdam
Locatie: voetbalkooi de Manning
Datum: donderdag 30 juni 2016

Wijk: Walburg
Locatie: veldje aan de Welhorst
Datum: donderdag 30 juni 2016

Finaledag
Locatie: v.v. Groote Lindt
Datum: zaterdag 2 juli 2016
Aanvangstijd: 13.30 uur

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.