Peuters kindcentrum Dribbel lopen ochtendvierdaagse

06 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Peuters kindcentrum Dribbel lopen ochtendvierdaagse

ZWIJNDRECHT - Van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni liepen de peuters van kindcentrum Dribbel de ochtendvierdaagse. Zij deden dit samen met de kleuters van christelijk kindcentrum De Kim en van openbare basisschool De Twee Wieken. Ook liepen er mensen van de Ondersteuningsboulevard mee.

Hand in hand en gekleed in opvallende PIT-hesjes gingen de peuters met de pedagogisch medewerkers aan de wandel. De peuters die nog niet goed konden lopen, reden mee in de bolderkar. Elke dag liepen zij een andere route. Onderweg stonden veel ouders, opa’s, oma’s en andere familie en vrienden de kinderen aan te moedigen. Op de laatste dag werden zij feestelijk binnengehaald met gezonde traktaties en bloemetjes.

Kindcentrum Dribbel is een van de 19 kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs. Op deze locatie biedt PIT een kinderopvang, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. “Wij doen regelmatig bijzondere activiteiten met onze kinderen. Beweging is daar een belangrijk onderdeel van,“ vertelt manager kinderopvang Monique van Geldorp. “Niet alleen als medewerkers willen we Fit met PIT zijn, maar ook voor de kinderen is het goed om af en toe te dansen, te bootcampen of te wandelen zoals we nu hebben gedaan.” De kinderen genoten van de frisse lucht en van de aandacht en waren na afloop van elke wandeling lekker moe van de inspanning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.