Eva viert haar verjaardag in de natuur

22 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Eva viert haar verjaardag in de natuur

ZWIJNDRECHT - Het was een mooi feest: Eva vierde haar verjaardag in ’t Weetpunt. Eerst gingen ze op zoek met de knapzak naar mooie natuur materialen. Gezellig sprokkelden ze dit bij elkaar in het park.

Met al deze vruchten uit de natuur werd er een mooi kunstwerk gemaakt en dit mochten de feestvierders mee naar huis nemen.

Dit is echt een heel leuk verjaardagspartijtje geworden, daar bij 't Weetpunt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.