Klaverjas- en jokercompetitie voor individuele spelers bij Swinhove

27 juli 2016 door Ton Vermeulen
Klaverjas- en jokercompetitie voor individuele spelers bij Swinhove

ZWIJNDRECHT -  K.V.Drechtsteden organiseert in januari, februari en maart een winter klaverjas- & jokercompetitie voor individuele spelers. Er wordt gespeeld volgens het NKU rotterdams systeem. De speeldata zijn: 4 en 18 janurari, 1 en 15 februari en 1, 15 en 29 maart. De avonden beginnen om 19:30 uur. Er zijn zowel weekprijzen als prijzen aan het eind van alle avonden. Op de laatste avond is er een tombola aanwezig. Het inschrijfgeld bedraagt: € 35,- voor alle avonden.

Aanmelden kan tot 17 december bij Remco van Helden, tel. 06 17477246 of bij Sylvana Middelkoop, tel. 06 42202186. De plaats is Swinhove Plantageweg of Swinhove de Lichtkring.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.