Klaverjas- en jokertoernooi bij de Swinhove

21 juli 2016
Klaverjas- en jokertoernooi bij de Swinhove

ZWIJNDRECHT -  Op zaterdag 20 augustus is er een klaverjas- en jokertoernooi bij de Swinhovegroep. Van 09.30 (inloop) tot 15.00 uur kunt u deelnemen aan 5 ronden klaverjassen of 5 ronden jokeren (8 potjes per keer) voor € 6,- exclusief drankjes en lunch. 

Het klaverjassen en jokeren bij de Swinhove Groep neemt steeds grotere vormen aan. Meer en meer deelnemers weten de weg naar De Salon op locatie Swinhove aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht te vinden op de zaterdagen dat dit wordt georganiseerd.

Aanmelden kan tot 18 augustus bij Remco van Helden via 06-1747 7246 of klaverjassendrechtsteden@gmail.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.