Dromen komen uit bij Z.V.V. Pelikaan

19 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Dromen komen uit bij Z.V.V. Pelikaan

ZWIJNDRECHT - Wie kent het niet, bij ieder EK of WK voetbalplaatjes sparen van je favoriete spelers, en dan dromen om ook ooit eens op een voetbalplaatje te mogen staan. Voor de spelers van Z.V.V. Pelikaan komt deze droom nu uit.

Vanaf 19 oktober a.s. is het namelijk mogelijk om bij Jumbo Zwijndrecht, gevestigd in Winkelcentrum Walburg, Pelikaan voetbalplaatjes te sparen.

Om de "droom" compleet te maken heeft iedere speler onlangs zijn of haar eigen verzamelalbum mogen ontvangen.

Afgelopen maandag heeft Jumbo filiaalmanger Peter Verhoef het 1e exemplaar overhandigd aan de voorzitter van Z.V.V. Pelikaan Hans Kostense en projectleider Jean-Paul Bazen.

Z.V.V. Pelikaan is Jumbo Zwijndrecht enorm dankbaar voor het verwezenlijken van de droom van de jongens & meisjes.

Van 19 oktober t/m 13 december 2016 ontvangt u bij besteding van €15,- of meer een zakje voetbalplaatjes. Wekelijks zijn er verschillende actie producten waarbij extra plaatjes te verkrijgen zijn. Om te zorgen dat u alle plaatjes kunt vezamelen, en de droom geen nachtmerrie wordt door een half gevuld album, organiseerd Jumbo Zwijndrecht aan het einde van de periode een ruilmiddag.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.