Axel Quist turnt zijn laatste turnwedstrijd voor de Duitse Bundesliga

21 november 2016 door Hennie van der Zouw
Axel Quist turnt zijn laatste turnwedstrijd voor de Duitse Bundesliga

ZWIJNDRECHT - Met een prachtige overwinning, zowel individueel als met het Team, heeft O&O-turner Axel Quist afgelopen weekend zijn actieve turncarrière afgesloten.

Nadat hij in 2015 allround Nederlands Kampioen werd, besloot hij voorrang te geven aan zijn studie als fysiotherapeut. Wel bleef Axel gedurende de laatste jaren, op uitnodiging van de bij Duitse Bundesliga aangesloten Turn Vereins Grossen-Linden.,  actief als turner binnen  dit team voor een  zestal wedstrijden per seizoen.

Inmiddels afgestudeerd en een baan gevonden en daarnaast actief als trainer , besloot hij dat het welletjes was en hing zijn turnleertjes “aan de willigen”.

Afgelopen weekend was zijn allerlaatste wedstrijd. Met op de tribune uiteraard een delegatie vanuit O&O Zwijndrecht en een flink stel vrienden, verwerkte Axel een prima wedstrijd. Niet alleen Turnteam Linden won deze competitiewedstrijd, ook individueel wist Axel de overwinning binnen te halen.
Met cadeaus en gemeende dankwoorden van zowel de burgemeester van Grossen-Linden als  vanuit de O&O delegatie, werd een mooie turncarrière afgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.