Turnsters O & O oppermachtig bij plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek

23 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Turnsters O & O oppermachtig bij plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek

ZWIJNDRECHT - In Dordrecht werd de 1ste  plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek C-niveau gehouden.

In de junior-klasse waren de turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O oppermachtig. Zij wisten de eerste vier plaatsen voor zich op te eisen. Ilse van Dam liet zich met 19.873 pnt het goud omhangen, Tesssa van de Bergh met 19,866 pnt. het zilver en Celeste Kniestedt met 18,883 pnt. het brons. Amy Koedoot kwam in de klasse met 18,616 pnt. als vierde uit de strijd.

De jeugdige Jenna van Nes miste in de benjamincategorie net het erepodium. Zij werd vierde met een totaalscore van 17,832 pnt.

Bij de pre-junioren kwam Caithlynn Bezemer in achtste. Ook zij turnde een goede wedstrijd. Zij eindigde met 16,983 punten op de achtste plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.