Olympisch honkballer Percy Isenia komt lesgeven op basisscholen

22 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Olympisch honkballer Percy Isenia komt lesgeven op basisscholen

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Olympisch honkballer Percy Isenia komt lesgeven op basisscholen
Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht en: “Olympisch honkballer Persy Isenia geeft workshops Zwijndrechtse en Ambachtse basisscholen”

In maart zal olympisch honkballer Percy Isenia in samenwerking met HSV Zwijndrecht, Toppie Coach, Hi5 Ambacht en gesponsord door Stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard, bij een aantal basisscholen in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht een workshop honkbal komen geven. Een geweldige kans voor de kinderen om enthousiast te worden voor een sport als honkbal. In twee lessen tijdens gym krijgen ze de basisbeginselen op een speelse manier aangeleerd. Daarna is er de mogelijkheid om nog twee trainingen te volgen op het echte veld van HSV Zwijndrecht. En als mooie afsluiter een klein toernooi op 12 april 2017.

Basisschool leerlingen uit de groepen 4, 5 en 6 van twee Zwijndrechtse basisscholen en een school uit Hendrik Ido Ambacht krijgen in maart tijdens hun gymlessen twee keer een workshop van Olympisch honkballer en 156-voudig international Percy Isenia. Hier leren ze de basisbeginselen van de honkbalsport.

De kinderen die hier enthousiast door zijn geworden zijn van harte welkom om op 29 maart 2017 en 5 april 2017 van 16-17u bij HSV Zwijndrecht op het veld te komen trainen onder professionele leiding van Percy Isenia en de trainers van HSV Zwijndrecht. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes zijn allemaal welkom. Als mooie afsluiting houden we op 12 april 2017 een klein en gezellig toernooi op het veld van HSV Zwijndrecht. Opgeven voor de trainingen op het veld en het toernooi kan via Maarten Westbroek: maarten@toppiecoach.nl

Deze activiteiten worden ondersteund door Stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard om kinderen uit deze regio te laten deelnemen aan een sport en daardoor in beweging te komen. HSV Zwijndrecht, Toppie Coach, Hi5 Ambacht en Isenia Baseball Clinics zorgen voor deze leuke activiteit door de kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met een minder bekende sport waar Nederland het toch bijzonder goed doet op internationaal niveau.

Naast kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 zijn andere kinderen, jeugd en volwassenen ook altijd welkom bij HSV Zwijndrecht. Meetrainen kan altijd een aantal keren gratis om het te proberen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.