Gezocht: financiële bijdragen voor Passion4Kids

25 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Gezocht: financiële bijdragen voor Passion4Kids

ZWIJNDRECHT -Op 12 april a.s. voeren de kinderen en leerkrachten van christelijk kindcentrum De Notenbalk de Passion4Kids op; een uniek muziekevenement naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion. Dit jaar neemt burgemeester Dominic Schrijer van de gemeente Zwijndrecht de rol als verteller op zich. Voor de eerste keer is er ook een voorprogramma waarin oud-spelers Koen van der Velden (de rol van Jezus in de eerste editie), Mischa Boereboom (vertolkte de rol van Maria in de tweede editie) en Samantha Hensen (vertolkte de rol van Petrus in de tweede editie) drie liederen samen zingen.

Helpt u mee?
Het belooft een prachtig spektakel te worden waar evenals vorig jaar veel (landelijke) media-aandacht voor zal zijn. In 2016 zijn onder andere opnames gemaakt door SBS6 en het Jeugdjournaal. Om deze derde editie tot een succes te maken is nog zo’n 750 euro nodig voor decorstukken, podium en geluid en een LED videoscherm waarop de vooraf opgenomen beelden worden getoond tijdens de uitvoering van de Passion4Kids. Om dat bedrag bij elkaar te sparen, is een crowdfundingsactie gestart. Via www.geefonderwijs.nl/projecten/passion4kids kunt u een bedrag doneren voor dit project. Alle kleine beetjes helpen. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag biedt De Notenbalk een tegenprestatie in de vorm van bijvoorbeeld naamsvermelding. Helpt u mee? Alvast heel hartelijk bedankt.

Passion4Kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Vanaf 19.00 uur trekken - net als op televisie - de kinderen, ouders, medewerkers en andere belangstellenden met een groot verlicht kruis door de straten van de wijk Heer Oudelands Ambacht. Hun tocht eindigt bij het hoofdpodium op het plein van het kindcentrum. Daar barst om 19.30 uur het spektakel los met zang, dans en spel. De voorbereidingen zijn begin dit jaar gestart. De kinderen van groep 5 tot en met 8 hebben auditie gedaan en zijn daarna onder begeleiding van een zangcoach druk aan de slag gegaan om de bekende Nederlandse popliederen uit hun hoofd te leren. Ook hebben ze filmbeelden gemaakt. Tijdens het evenement worden deze geprojecteerd op een groot scherm om het verhaal nog meer kracht bij te zetten.

Fotobijschrift
Om Passion4Kids van kindcentrum De Notenbalk te financieren is een crowdfundingsactie gestart. Doneer via www.geefonderwijs.nl/projecten/passion4kids en draag bij aan een uniek muziekevenement in Nederland van kinderen door kinderen. Alle kleine beetjes helpen. Alvast bedankt!

Voor meer informatie over christelijk kindcentrum De Notenbalk kunt u contact opnemen met Anneke van de Pol of Ronald van der Veen, tel.: 078 - 820 00 18.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.