Veel Yes medewerkers tijdens Verkerkloop

29 april 2016
Veel Yes medewerkers tijdens Verkerkloop

ZWIJNDRECHT -  Bij Yes! Kinderopvang is vitaliteit erg belangrijk. Dit geldt niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de medewerkers. Want zit je lekker in je vel en voel je je fit, dan kun je je werk met plezier doen en blijven doen. Daarom zijn er bij Yes! in het kader van de vitaliteit, diverse initiatieven die veel collega’s omarmen. Zo heeft Yes! een vitaliteitscommissie, hebben de medewerkers meegedaan aan de workshop ‘So You Think You Can Eat’, krijgt iedere maand één van de medewerkers de titel ‘Vitale medewerker van de maand …’ en doet een grote groep medewerkers mee aan de Verkerkloop in Zwijndrecht.

Verkerkloop
Meer dan 40 medewerkers zijn zich aan het voorbereiden voor de Verkerkloop. Sommige collega’s hebben deze sport nog nooit eerder beoefend. Ze zijn enthousiast gemaakt door andere collega’s en lopen nu met gemak 5 kilometer. Pedagogisch medewerker Yvonne Kuipers vertelt: ‘Tijdens een teamvergadering kwam het voorstel om met het hele team mee te doen met de Verkerkloop. Velen deden al mee en een aantal collega’s, waaronder ik, twijfelde nog. En ineens zei ik tot mijn eigen verbazing: Als jullie nou allemaal meedoen.... doe ik ook mee! En nu doet ons hele team mee, zo leuk!’

‘Voel je fit, voel je Yes!’
Onder het motto ‘Voel je fit, voel je Yes!’ ontstaan er allerlei spontane initiatieven. Op de locaties doen de kinderen en medewerkers allerlei oefeningen zoals “planken” en medewerkers wisselen gezonde recepten en hapjes met elkaar uit. Christianne Borgstijn is lid van de vitaliteitscommissie en vertelt: ‘Het is mooi om te zien hoe iedereen wordt aangestoken door het ‘fitvirus’.

En iedereen voert dit op zijn of haar manier uit. Iedere maand kunnen de medewerkers een collega nomineren voor ‘vitale medewerker van de maand’. En de winnaar zetten wij even in het zonnetje om te laten zien dat we trots zijn dat hij of zij zo goed en gezond bezig is.’ Goed bezig zijn ook de collega’s die meedoen met de Verkerkloop. Zij kunnen rekenen op een hoop supporters onderweg, want Yes! Kinderopvang is een buitengewoon betrokken organisatie. Yes! Kinderopvang wenst niet alleen de eigen medewerkers, maar alle Verkerkloopdeelnemers veel plezier en succes op 11 mei 2016!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.