Geslaagde test voor Wesley en Bradley

03 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Geslaagde test voor Wesley en Bradley

ZWIJNDRECHT - De Nederlandse afvaardiging met O&O-turners Wesley de Haas, Bradley Noordzij en PAX-turner Jaro van Wijngaarden had een geslaagde test bij de in het Belgische Malmédy gehouden interland tegen de teams van België en Zweden 

Het Nederlandse team is met een score van 148.500 als  tweede geëindigd voor Zweden (142.500) en achter België (154.950).

Deze wedstrijd was in het voorbereidingsprogramma voor de European Youth Olympic Festival (EYOF) opgenomen om in teamsamenstelling te kunnen oefenen. Het was een geslaagde test, waarbij duidelijk geworden is op welke punten er nog verbetering kan plaatsvinden.

In de individuele ranking is Wesley de Haas als derde geëindigd (74.100), Bradley Noordzij als vierde (73,750) en Jaro van Wijngaarden als tiende (68,150). De Belgische turners Ward Claeys en Justin Pesesse werden respectievelijk eerste en tweede met een score van 76,950 en 76,600. 

De EYOF vindt plaats van 23 t/m 29 juli aanstaande in het Hongaarse Györ

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.