Sportcomplex Develstein vernieuwd

22 september 2017 door Hennie van der Zouw
Sportcomplex Develstein vernieuwd

ZWIJNDRECHT - Nieuwe kunstgrasmatten, een extra korfbalveld en extra sportfaciliteiten zoals jeu de boule-banen en gemarkeerde sprintlanen. Sportcomplex Develstein is deze zomervakantie flink aangepakt. De afgelopen week is het complex weer in gebruik genomen en zijn de eerste wedstrijden gespeeld.

Openingsdag
Zaterdag 23 september viert het sportcomplex de hernieuwde opening en zijn er leuke activiteiten waaronder een springkussen voor de kinderen. Ook wethouders Robert Kreukniet en Jolanda de Witte brengen die ochtend een bezoek aan het complex. Rond 10.00 uur spelen zij een potje "korfschieten" met de allerkleinste sporters op het veld, waarna zij de verenigingen feliciteren met het vernieuwde complex.

Gebruikers enthousiast
De verenigingen zijn enthousiast over de grootschalige renovatie. De demping op de velden is flink verbeterd en voldoet weer aan de nieuwste sporttechnische eisen. Dankzij de extra sportfaciliteiten en het extra veld kan de groei van de ledenaantallen van de sportclubs opgevangen worden. Het complex is modern, multifunctioneel inzetbaar en klaar voor de toekomst.

Welkom op de openingsdag
Inwoners zijn van harte welkom op Sportcomplex Develstein. Kom zaterdag 23 september naar de openingsdag en bekijk de nieuwe velden met eigen ogen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.