Een vliegende start van het twirlseizoen voor Celebration

06 maart 2017
Een vliegende start van het twirlseizoen voor Celebration

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 4 maart hebben de solistische onderdelen van Muziekvereniging Celebration uit Zwijndrecht meegedaan aan een twirlwedstrijd in Ede. Dit was voor deze dames de allereerste wedstrijd van het seizoen. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van nieuwe routines en hard werken aan de weg naar perfectie. Tijdens de twirlwedstrijd mochten iedereen dan ook eindelijk laten zien waar ze zo hard voor getraind hebben en de jury heeft hen beloond met mooie prijzen!

In de categorie 1 baton heeft Alissa de Vries in de Junior Beginner een eerste plek bemachtigd en daarnaast is zij ook gepromoveerd naar een hogere klasse. In de Junior Intermediate is Eva Helmink geëindigd op een derde plaats en Dianne Kerkhof op een tweede plaats. In de Senior Beginner is Kelsey Stok geëindigd op een vijfde plaats en wist Jinke Oostvogel een podiumplek te bemachtigen. Zij werd namelijk derde. In de Senior Intermediate wist Kelly Bettonvil ook op de derde plek te eindigen.
In de categorie 2 baton hebben twee dames deelgenomen in de Junior Beginner. Eva Helmink is op derde geworden en Alissa de Vries heeft ook hier zichzelf naar een eerste plaats toegewerkt en een promotie behaald.

Op het onderdeel duo twirling hebben Eva Helmink en Dianne Kerkhof een zilveren medaille gewonnen! Het onderdeel Super-X-Strut hebben ook twee dames zich vertegenwoordigd voor Celebration. Dianne Kerkhof heeft met haar routine een eerste plaats weten te bemachtigen en Kelly Bettonvil is geëindigd met haar routine op een mooie tweede plaats.

Op het onderdeel solo dance twirl en duo dance twirl hebben veel dames hun nieuwe routine mogen laten zien. Dit was natuurlijk extra spannend maar gelukkig werden deze meiden zeker beloond met mooie resultaten. In de preteen Novice is Sam Euser op een vierde plek geëindigd. Jill Roeland mocht de derde plek op het podium innemen en Danique Kooiman mocht op de hoogste trede plaats nemen en is gepromoveerd naar een hogere klasse. In de preteen Beginner is Erin Euser geëindigd op een vierde plaats. In de junior Novice wist Amber Wervenbos zich met haar nieuwe routine naar een eerste plaats te twirlen en ook zij wist zich te promoveren naar een hogere klasse! In de junior Intermediate was de concurrentie hoog maar toch wist Dianne Kerkhof met haar routine ook op een eerste plaats te eindigen! In de Senior Intermediate deden drie dames mee vanuit onze muziekvereniging en alle drie hebben zij een podiumplek weten te bemachtigen. Kelsey Stok mocht de derde plek innemen, Jinke Oostvogel mocht de tweede plaats toe eigenen en Kelly Bettonvil is op de eerste plek geëindigd.

In de duo dance twirl kwam twee duo’s uit voor Celebration. Sam Euser en Jill Roeland zijn eerste geworden met hun nieuwe routine en een mooi puntenaantal. Erin Euser en Amber Wervenbos zijn ook geëindigd op een eerste plaats met hun mooie nieuwe routine.

Het ensemble B, bestaande uit Dianne Kerkhof, Alissa de Vries en Eva Helmink, heeft met hun routine de jury weten te overtuigen om met een eerste plaats naar huis te gaan. Ook wisten zij zich te promoveren tot een hogere klasse.

Vele podiumplekken, mooie resultaten en veel promoties zijn een goede start van het seizoen voor de twirlers van Celebration, de instructie en de supporters! Dit geeft veel motivatie en iedereen gaat er weer hard tegen aan om nog betere resultaten te behalen tijdens de volgende wedstrijd op 25 maart in Alblasserdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.