Mooie resultaten voor Muziekvereniging Celebration

27 maart 2017
Mooie resultaten voor Muziekvereniging Celebration

ZWIJNDRECHT / ALBLASSERDAM - De zonnige zaterdag 25 maart stond voor de twirlers van Muziekvereniging Celebration volledig in het teken van een wedstrijd twirlen in Alblasserdam. Met in totaal 34 optredens was Celebration goed vertegenwoordigd binnen de verschillende categorieën. Veel meiden met wedstrijdervaring hebben hun uiterste best gedaan om een mooie routine neer te zetten en toen de wedstrijduitslagen bekend werden gemaakt bleek dat dit ook was gelukt. Ook mochten er meiden voor het eerst mee op wedstrijd. De jongste meiden van onze vereniging mochten voor het eerst mee met het onderdeel kidstwirl. Dit waren Yselle Kleingeld (4), Isa van Gelder (6) en Bindi van Rijs (7).  Het was een spannende ervaring voor alle drie maar ze hebben het voor de eerste keer super goed gedaan! De andere dames van de vereniging hebben mooie resultaten behaald met oude en nieuwe routines.

Op het onderdeel 1 baton is Alissa de Vries eerste geworden en gepromoveerd naar de intermediate klasse. Wendy Schuiling is met haar nieuwe routine op een zevende plaats geëindigd. In de junior intermediate is Dianne Kerkhof op een derde plaats geëindigd en Eva Helmink op een vierde plaats. Beide hebben plaatsingspunten weten te behalen voor de Nederlandse Kampioenschappen in januari 2018. In de senior beginner is Jinke Oostvogel met een mooi punten aantal op de 7e plaats geëindigd en Kelsey stok op de 6e plaats. In de senior intermediate wist Kelly Bettonvil ook op een 7e plaats te eindigen.

Op het onderdeel 2 baton heeft Alissa de Vries een eerste plaats weten te bemachtigen en is zij ook hier gepromoveerd. Eva Helmink heeft voor de laatste keer in deze categorie haar routine laten zien en is geëindigd op een vierde plaats.

Op het onderdeel Super-X-Strut waren vanuit Celebration twee deelnemers. Dianne Kerkhof, junior intermediate, is op een eerste plek geëindigd en Kelly Bettonvil, senior beginner, op een tweede plaats.
Het onderdeel solo dance twirl was goed vertegenwoordigd door jongere en oudere dames. In de juvenile beginner is Gwen Gallagher op een tweede plaats op het podium geëindigd. In de preteen Novice is Sam Euser eerste geworden met een gouden medaille en Jill Roeland tweede en zij kreeg een zilveren medaille. In de preteen beginner zijn Erin Euser en Danique Kooiman op een zesde en zevende plaats geëindigd. Eva Helmink deed deze wedstrijd voor het eerst mee met haar solo dance twirl routine en is geplaatst binnen de categorie Intermediate. In de junior intermediate is Dianne Kerkhof tweede geworden en heeft zich weten te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen in januari 2018. In de senior intermediate is Jinke Oostvogel op een 5e plaats geëindigd, Kelly Bettonvil op een 6e plaats en Kelsey Stok op een 7e plaats.

Esmee de Borst en Isis Plaisier gingen voor het eerst de wedstrijdvloer op met hun duo dance twirl! Met hun feestelijke duo hebben ze de jury met een glimlach achter gelaten! Sam Euser en Jill Roeland zijn op een eerste plaats geëindigd in hun categorie. Erin Euser en Amber Wervenbos zijn in de junior beginner ook op een eerste plaats geëindigd. En Kelly Bettonvil en Jinke Oostvogel hebben voor de tweede keer hun plaatsingspunten weten te bemachtigen voor de Nederlandse Kampioenschappen.
Ook het ensemble B en de teams mochten vandaag weer hun routine laten zien. Het ensemble B is op een eerste plaats geëindigd en gepromoveerd naar een hogere klasse.  Het dance team B, bestaande uit: Gwen, Jill, Sam, Danique, Isa, Caressa en Mayka, is op een tweede plaats geëindigd met een nieuwe samenstelling. Deze meiden hebben in korte tijd in een nieuwe samenstelling getraind en mochten samen eindelijk hun harde werken laten zien. Ook het large team, bestaande uit 13 meiden, mochten de routine laten zien. Ook zij zijn op een tweede plaats geëindigd.

Met trotse dames, trainsters en supporters kunnen wij weer terugkijken op een succesvolle wedstrijd. We zijn er weer klaar voor om hard aan de slag te gaan op de aankomende trainingen voor onze volgende wedstrijd op 22 april in Oude Tonge.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.